torsdag den 19. januar 2012

Decoupage Ugler

Eksamen er veloverstået, og nu er jeg klar til det sidste semester på min kære uddannelse. Lidt vemodigt at mine klassekammerater bliver færdige som sygeplejersker i disse dage, mens jeg endnu har et halvt år endnu, men jeg ser lyst på det. I det mindste skal jeg ikke skrive bachelor i julen, og jeg skubber opholdet i arbejdsløshedskøen 6 måneder foran ;). Tænk at blive færdig som sygeplejerske med et superflot 12-tal for at sætte sig bag kassen i Netto.

Nå, det var ikke studiet og fremtiden, bloggen skulle handle om. Så her er hvad jeg har hygget mig med op til eksamen: En lille Uglefamilie (Malet sort baggrund; udklippede ugler i diverse farvestrålende papir; lakket et par gange med glanslak; ved sidste lakning er knapper presset på som øjne). Jeg synes, de er søde ;). Nu må vi se, hvad de bliver brugt til.

Derudover er jeg i gang med flere projekter: Et stort billede af slædehunde (broderi), to punge (broderi), håndklæde (strik) og nøglering (knyttning - hvilket jeg kun er ved at lære)

onsdag den 4. januar 2012

Stolte Fasters Store Pige

Denne lille rose lavede min store niece til sin lillesøster. Den kommende strikker er bare 7 år, og alligevel arbejdede hun koncentreret fra om eftermiddagen d. 23. og langt op ad den 24. for at lave denne rose. Jeg er meget stolt, for det kræver tålmodighed og vilje! Strikningen er ikke jævn, og der er flere fejl i, men Faster synes, den er smuk ;)

Glædelig bagjul og godt nytår :D

Julegaverne:
Jeg fik selvfølgelig flere gaver, men denne her:
Denne her, har jeg snakket SÅ meget om, og så fik jeg den selvfølgelig af far og mor. Har selv malet den, og har sat nogle af de gode bøger i :D. 

 Barnevognsragle:

Her er en lille barnevognsragle, jeg har lavet i dette nye år. Det er en bukseelestriksnor, hvor træperler og bjælder er påsat. De to kugler er lavet efter opskriften til æggebæger-nålepuden med flamengokugler i. I bunden er maskerne samlet op og jeg har hæklet et håndtag og perler påsat.
Og en "lille" ting, jeg lavede i efteråret, og nu endelig har fået rammet ind. En lille dåbsgave til Vivian (den nye niece ;) ) som vi så for første gang i julen.