torsdag den 30. august 2012

Gaver!

En lille gave til storebror. Et fad fra Norge og lidt slik. Det kan han li'

På vejen tilbage til Norge (jeg skal nu til Sandvika ved Oslo istedet for Lillehammer) skal jeg besøge en veninde. Der kommer en lille gave med. Du må se indpakningen, men da Veninden kigger ind på bloggen fra tid til anden viser jeg først selve gaven, når hun har fået den ;)
 
 
Disse 14 dage, hvor jeg har været på ferie i DK, har gået alt for hurtigt, men jeg glæder mig alligevel til at se det nye sted.

fredag den 24. august 2012

Enten eller

Her er to biler, som jeg fandt på min tur i Norge. Vidt forskellige stile, men begge lige fede. Må ha' en model af enten den ene eller den anden!
 
Mr. Jonesy
Retro Sunshine

onsdag den 22. august 2012

Og jeg er hjemme i DK! :D

Jeg er hjemme hos mor og far på en lille ferie i de næste 14 dage, før jeg tager til Lillehammer igen.
 
En lille ulve glasnips - svensk, men købt i Norge

Sådan blev den isbjørnebroderiet til sidst :D. Du kender den herfra

En tidlig morgenstund i Lillehammer :D

tirsdag den 14. august 2012

Dagen aktivitet: Dovenskab og broderi


Udsigten fra min plads i solen. Den øvre lejligheds altan og en blå, blå himmel. Solen har rent faktisk skinnet i Lillehammer i flere dage nu - efter mange ugers regn! Det må nydes!

En stor gård i udkanten af byen/halvt på fjellet. Her bor fire familier. Jeg synes, den er så fin! Måske jeg ikke er til kollegie mere, men bokollektiv - det kunne da være noget for mig. Især med en gård som denne!
Et nærbillede af gården

Perle-plade-Give-Away

Jeg deltager i denne Give Away fra ByKirsti. Er den ikke lækker?

mandag den 6. august 2012

Isbjørnebroderi


Så er jeg nået så langt med mit isbjørnebroderi. Man kan se de to små bjørneunger, og hvor morbjørn skal stå. Hun mangler, og himlen også, men jeg vurderer, at der kun er nogle uger tilbage. Håber, den bliver færdig, til jeg skal hjem på ferie i Danmark i uge 35.
Du kan se det sidste billede, da projektet ikke var kommet så langt: her

torsdag den 2. august 2012

Maihaugen

I må hellere se, hvad jeg egentlig foretager mig i Norge, når jeg ikke er på arbejde. Her er søndagens tur i Maihaugen. Maihagen er en park, hvor de har samlet gamle bygninger og gårde fra dale og fjorde rundt omkring Lillehammer. Det er så fint!

Roomien, Cennet, og jeg