onsdag den 20. februar 2013

Skønt ur!


Jeg har vundet dette skønne ur fra butikken Himmelfryd.dk gennem bloggen Havets Sus. Det er super flot! Var super flot pakket ind! ... Og lige nu indfanget i flytterodet. Jeg skal nok vise flere billeder, når det er hængt op på væggen. Så skal I se! :D

torsdag den 14. februar 2013

Endnu en Give Way

 Jeg har endnu en gang været heldig - jeg har vundet en Give Away! Denne gang fra ByBørn. Er den ikke både smuk og lækker? Jeg er sikker på, at den nok skal finde et godt hjem hos Michelle :D


mandag den 11. februar 2013

Gaver :D

Her er de tre hemmeligheder/gaver som lovet

1. Hemmelighed
Så er Mr. K færdig og givet bort, og jeg kan derved afsløre, at han i virkeligheden hedder Kristian og er givet til Nursen Kristian. Jeg har prøvet at få ham til at ligne så meget som muligt, men det er jo en standartopskrift fra Arne og Carlos.

Nærbillede

Hele den skønne mand

Nærmere nærbillede og deltaljer

Baghoved

Detaljer fra sygeplejeuniformen, sygeplejeur og Dansk Sygepleje Råd-nål

Med strikketøj i hånden (han lærte jo sig selv at strikke)

Detaljer af fødder og sko

2. Hemmelighed 
Gave til Henriette, en kær veninde fra kollegietiden, der netop har fået barn

3. Hemmelighed
En bakke til kære Dorthe

Og en gave til mig:
Jeg har modtaget denne skønne plakat af By Pepe, som jeg vandt i en Give Away hos MiniMalsen. Den er fantastisk, og jeg glæder mig til at få den op på væggen i min nye lejlighed!

torsdag den 7. februar 2013

Hvad laver jeg - Hvad jeg laver

Se, det er et spørgsmål, jeg ofte spørger mig selv - hvad laver jeg?

Nå, det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst skrev et indlæg, så jeg synes, det var et godt tidspunkt for et nyt. Kan dog love, at det bliver meget mere spændende efter weekenden, hvor jeg lover at vise hele 3 hemmeligheder frem!

Jeg inviterede Mr. K en tur i byen for noget tid siden, og han insisterer på, at nogen må se ham før hans make-over. Hvem er Mr. K? Mere om det - efter weekenden ;).

Jeg har vist nævnt min fasination for tårne før. Jeg må vise dette her, som jeg fandt i Sorø, da jeg var til jobsamtale til et sygeplejevikariat der. Jeg fik ikke jobbet - det gjorde en gammel studiekammerat - men jeg er bare glad på hendes vejne.
Men her, på min lillebrors fødselsdag, fik jeg et jobtilbud :D. Og jeg sagde JA tak.